Liesa Van der Aa - foto door David Williamson

Easy Alice - Liesa Van der Aa

Praktisch

In een luistersessie gaan we in gesprek met een maker en luisteren we samen naar de muziek van die maker. Het concept vind je ook in het jaarprogramma van KAAP onder de noemer ‘Hear, Here! - de luisterkamer met…’. 

Tijdens AMOK cureert Liesa Van der Aa een Handmade Sounds parcours, maar we vroegen haar ook om haar laatste album Easy Alice mee te brengen. Eigenlijk is het meer dan een album, het is een film, een verhaal en een fragment, complex en tegelijkertijd relevant hedendaags. De muziek klinkt als eclectische funk, een caleidoscopische ontmoeting tussen Kafka en Britney Spears, PJ Harvey en Eminem, Bill Withers en Missy Elliot.

PAY WHAT YOU CAN

​​​​Voor deze activiteit bepaal je zelf hoeveel je kan betalen. Als je een hogere ticketprijs betaalt, dan maak je het mogelijk dat anderen minder betalen. Zo dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten en maken we kunst en cultuur toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

ENG

In a listening session, we engage in conversation with an artist and listen to this artist’s music together. The concept also returns in KAAP’s program as ‘Hear, Here! - the listening room with...’.

We asked Liesa to bring her latest album Easy Alice - which is more than just an album. It’s a film, a story and a fragment, complex and at the same time relevant contemporary.