De Letteristen op het strand, foto door De Letterie

De Letteristen brengen VERLOREN

Praktisch

De Letterie

Euphrosina Beernaertstraat 57

Iedereen heeft iets met ‘verloren’, want je kan werkelijk alles verliezen: een lief, tijd, sleutels, je kind, geld, herinneringen, gsm’s, je verstand, de weg of het leven zelf. Verlies zit dus overal, en niet in het minst in de kunst en de literatuur. 

De Letteristen, een kersvers Oostends schrijverscollectief, put uit eigen werk om de diversiteit van VERLOREN te bezingen. 

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
45'
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee