Gastón Core

Dansworkshop Gastón Core

Praktisch

In deze workshop kijkt Gastón Core hoe beweging en een idee samenkomen om een samenhangend geheel te vormen.

 Deelnemers werken samen om korte stukken te maken, startend vanuit hun eigen bewegingen. Het doel is om nieuwe, expressieve stijlen te ontdekken door bewegingen los te maken van bekende vormen. Uiteindelijk worden er, samen met Gaston, kleine stukjes vastgelegd en worden ze één voor één gepresenteerd. Ze worden besproken vanuit een kritisch perspectief, met als doel zich beter te uiten over dans.

Praktisch

duur: 14:00 tot 17:00

 

Neem je deel aan één van de workshops, dan krijg je 25% korting op Bits of Dance festivaltickets. Na inschrijving ontvang je een voucher die je kan gebruiken om je korting in te wisselen!

Bits of Dance

Van makers voor dansfans

Tijdens Bits of Dance, het voorjaarsfestival van Dans in Brugge, ligt de nadruk op de driehoeksverhouding tussen de maker, het kunstwerk en het publiek. We tonen niet enkel werk, maar nodigen choreografen en dansers ook uit om hun kennis te delen tijdens de Makersdag. Dit driedaags festival brengt een unieke combinatie van reflectie en van presentatie van work-in-progress en nieuwe creaties van jonge makers. Voor het publiek vaak een verrassende inkijk in de artistieke praktijk, voor de kunstenaar een directe dialoog met toeschouwers en met collega’s.

In samenwerking met Concertgebouw Brugge.