Judith Van Oeckel foto: Liam Emmerechts

All she wants to do is dance - Judith Van Oeckel

Praktisch

Adres

Verlaatstraat 5

Door chronische migraine kan Judith Van Oeckel niet meer als uitvoerend danser werken. Binnen haar praktijk onderzoekt ze de beperkingen van haar lichaam evenals manieren om haar bewegingen te bewaren. ‘All She Wants to Do Is Dance’ vertrekt vanuit de tijdelijke immobiliteit van een danser. Ze creëert korte micro-choreografieën die ze filmt en vervolgens minutieus uitschrijft. Door middel van een overeenkomst kan een specifieke beweging worden verworven of doorgegeven. De micro-choreografieën worden als performances door Van Oeckel zelf opgevoerd. 

Tussen choreografie, performance en beeldende kunst speelt ze met thema's als eigenaarschap en controle en onderzoekt ze hoe niet-tastbare artistieke praktijken als dans en performance geconserveerd kunnen worden.

KOOP JE TICKETS MET KORTING

Kom je naar 4 of meer voorstellingen kijken? 

Koop dan hier je tickets met 10% korting! 

 

WERKWIJZE

Vul eerst je gegevens in, daarna krijg je een totaaloverzicht van de voorstellingen waar je jouw keuzes kan aanklikken. Bij betaling wordt automatisch een korting van 10% verrekend op jouw totaalbedrag. 

Wil je meerdere tickets voor één voorstelling? Maak dan per deelnemer een abonnement aan.

LOST IN CHAMBRES D'O

Het overkoepelende thema dat we doorheen deze editie weven is dat van LOST. Niet puur het eenzijdige harde verlies. Maar je verloren voelen, iets of iemand verloren zijn. Maar ook het vrijheidsgevoel dat soms hoopvol om de hoek komt loeren, wanneer je vastgeroeste conventies en verhaallijnen en onuitgesproken regels durft loslaten.

duur
20'
performer
Fae Felis
partners cdo

Chambres d'O is een organisatie van KAAP, TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee