Wilde Wijven
Terug naar overzicht

Wilde Wijven

met Heleen Debruyne en Sofie Vandamme

 • Literatuur & debat ZOMER VAN KAAP
 • Zaterdag 08 augustus, 20:00
 • KAAP | Oostende

Mijn kaap

* ZAAL = UITVERKOCHT *

** TAKE-AWAY BESCHIKBAAR **

Heleen Debruyne en Sofie Vandamme onderzoeken de komende maanden en jaren de manier hoe we vroeger en nu over felle vrouwen en wilde wijven denken en dachten. 

Ze gaan de boer op met hun vragen, ze dweilen de straat af en installeren hen in de sofa met de vraag: hoe dient een vrouw vrouw te zijn? En hoe dwingt de samenleving haar subtiel in de pas?

Over de citroenen van Madame Bovary, eiersnijders uit de jaren 60, gek verklaarde kunstenaressen, maar ook over kolfmachines, yogamatten en bakfietsen…

Op 8 augustus om 20 uur wordt de eerste podcast gelanceerd in KAAP - in het goede gezelschap van wilde literaire wijven Katrijn Van Bouwel en Marian Donner


Take-away literatuur

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en een boeiende voorstelling in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away literatuur". 
Het literatuurmoment kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

 1. FERM PAKKET - € 30 
  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket). 

Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende de voorstelling. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang (20u) jouw pakket ophalen om zorgeloos te kunnen genieten.


Een co-productie van 

  & locatie
KAAP