Een veilig festival voor iedereen

Om elke bezoeker, vrijwilliger, medewerker en artiest een veilige en aangename festivalervaring te bieden, vragen wij rekening te houden met de genomen coronamaatregelen alsook deze te respecteren in ieders belang. 

Wij volgen steevast de geldende coronamaatregelen - vanuit de overheid maar ook vanuit de locaties die AMOK aandoet. Tijdens het festival vragen we je dan ook om bij bepaalde activiteiten om een Covid Safe Ticket* voor te leggen. Het Covid Safe Ticket kan je op je smartphone of afgedrukt op papier aanbieden. Voor alle andere activiteiten van AMOK zijn sinds 04/10/2021 na overlegcomité Stad Brugge geen CST's nodig!

* sinds 04/10/21 wordt enkel nog in het Concertgebouw een CST gevraagd. Er is dus sinds 04/10/21 geen CST nodig in het St. Janshospitaal, turnzaal Howest, Maricolen, De Groenplaats, Biekorf, MaZ, KORF en alle locaties van de AMOKATHON (De Republiek, Snuffel, Ryelandtzaal, Cinema Lumière en Paula Mostaert).

 

Alle AMOK medewerkers zijn er voor jou!

Aarzel niet om een van onze medewerkers aan te spreken bij vragen of problemen. We staan allemaal met een glimlach klaar om je verder te helpen, verborgen achter ons mondmasker weliswaar. Onze medewerkers dragen voor hun eigen en jouw veiligheid een mondmasker en wassen en ontsmetten regelmatig hun handen.

#SAMENTEGENCORONA

Covid Safe Ticket informatie

Om je in de veiligste en meest aangename omstandigheden te kunnen ontvangen, is de toegang tot bepaalde locaties* op het festival enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket én identiteitskaart / een Digital Covid Certificate voor mensen die niet in België verblijven. Dit is nodig voor iedereen + 12 jaar. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen zonder CST deze locaties betreden.

* enkel in het Concertgebouw (sinds 04/10/21)

Wanneer krijg je een Covid Safe Ticket (CST)?

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat en je bent minstens twee weken volledig gevaccineerd.
  • Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.
  • Je hebt een PCR-test laten afnemen met een negatief resultaat; geldig op de dag van de test plus twee dagen.

 

Hoe kan je een Covid Safe Ticket (CST) verkrijgen?

  • Je kan jouw CST verkrijgen via de CovidSafeBE-app op je smartphone. 
  • Niet-Belgische bezoekers moeten het Digital Covid Certificate kunnen voorleggen.
  • Of via websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld itsme). Je kan het ontvangen bewijs afdrukken, meebrengen en voorleggen bij de toegangscontrole.

 

Hoe download ik de juiste CovidSafeBE-app op mijn smartphone?

 

Belangrijk om te weten: 

AMOK voorziet geen testen.
Indien je niet kan voldoen aan bovenstaande voorwaarden en een of meerdere tickets aankocht, kan je contact opnemen met ons via info@kaap.be.