O'slabo O'stende—Gezusters Hirngespinst
Terug naar overzicht

O'slabo O'stende—Gezusters Hirngespinst

  • Beeldende kunst Familie
  • Zaterdag 11 april t.e.m. vrijdag 17 april, 14:00
  • KAAP | Oostende

Mijn kaap

Twee jaar lang verzamelde Hirngespinst plannen en ideeën van Oostendse kinderen om de wereld te repareren. Vijf weken lang, tijdens O’slabo O’stende, voegen ze de daad bij het woord en geven die ideeën vorm met grote artistieke interventies, of LABs, in de stad.

Hirngespinst stationeert tijdens de Paasvakantie op de zeedijk in en rond KAAP. Van daaruit zullen ze een week lang met kinderen en families Oostende aanpakken tijdens deze verschillende LAB’s en dit met diverse wereldreparatieacties zoals een zaadbommentocht, koken na een appel-en-eitocht, theatrale wandeling met urban interventions, ... Je kan langskomen tijdens LAB passant of je inschrijven voor LAB tegel of LAB cuisine. 


LAB tegel (+7j)
In samenwerking met kunstenaarsduo Elke&Bruno ontwerp je, met HDPE plastics gevonden op het strand, nieuwe tegels ter vervanging van de kapotte tegels op de zeedijk. 

€ 4 
10u - 12u en 14u - 16u 
van 12/04 tot en met 17/04 - uitgezonderd 14/04


LAB cuisine (+7j)

Na een appel-en-eitocht (ruiltocht met ingrediënten) koken we aan een vuur ons eigen potje. 

€ 10
14u - 18u 
van 11/04 tot en met 13/04


LAB passant (+5j)
Kom langs, ga aan de slag in O’slabo en repareer mee de wereld.

gratis
14u - 17u
elke dag van 11/04 tot en met 17/04O’slabo O’stende ontwikkelt zich dankzij de ideeën van kinderen en met de steun van de Vlaamse Overheid, CC De Grote Post, KAAP, de Koning Boudewijnstichting en Dynamoproject. Hirngespinst zijn
Sofie Joan Wouters en Hanne Struyf