Trio Asad Nathan Simon
Terug naar overzicht

Trio Asad Nathan Simon

 • Muziek ZOMER VAN KAAP
 • Zaterdag 15 augustus, 21:00
 • KAAP | Oostende

Mijn kaap

* ZAAL = NOG ENKELE TICKETS *

** TAKE-AWAY BESCHIKBAAR **

Oostende is deze zomer jouw hotspot voor fantastische live muziek!
Zak af naar 't zeetje op vrijdag en zaterdagavond voor (intieme) live concerten...

Saxofonist Nathan Daems verscheen in diverse gedaantes riet op de planken bij KAAP en is een groot gezicht geworden op huislabel WERF-records. Zijn muzikale passie voor allerhande etnische muziekvormen resulteerde onder meer in bands als Black Flower, Ragini Trio en Echoes of Zoo. Vandaag stelt hij een nieuw trio voor naast zichzelf de Pakistaanse Asad Qizilbash op sarod - een Hindoestaans snaarinstrument - en landgenoot Simon Leleux op doholla - een Arabisch percussie-instrument. Ze duiken samen diep in de Indische en Pakistaanse muzikale tradities. 

Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten". 
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

 1. FERM PAKKET - € 30 
  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket). 

Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.





locatie
KAAP

sarod
Asad Qizilbash
tenorsax
Nathan Daems
doholla
Simon Leleux