SUMI
Terug naar overzicht

SUMI

 • Muziek ZOMER VAN KAAP
 • Vrijdag 24 juli, 21:00
 • KAAP | Oostende

Mijn kaap

Oostende is deze zomer jouw hotspot voor fantastische live muziek!
Zak af naar 't zeetje op vrijdag en zaterdagavond voor (intieme) live concerten...

Gent is opnieuw een spraakmakende jonge band rijker: SUMI. Het trio bestaat uit leden van bands als Nordmann en Kosmo Sound. Hun muziek klinkt als het Belgische antwoord op het populaire Amerikaanse trio Khruangbin. Schijnbaar eenvoudige grooves die onmiddellijk in een relaxte gemoedstoestand brengen en worden opgeleukt door het dromerige gitaarspel van gitarist Cyriel Vandenabeele. 

Eind 2019 werd in de Robot Studios - live met publiek - hun eerste EP ingeblikt. Eerder dit jaar werd die, temidden de lockdown gereleased. Hun concert bij KAAP wordt meteen één van hun eerste releaseconcerten. 

Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten". 
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

 1. FERM PAKKET - € 30 
  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

KOOP HIER je Take-away concert naar keuze

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket). 
Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.

locatie
KAAP

bas
Mattias Geernaert
gitaar
Cyriel Vandenabeele
drums
Elias Devoldere

beeld
Agathe Danon