When I look at a Strawberry, I think of a tongue
Terug naar overzicht

When I look at a Strawberry, I think of a tongue

  • Podium
  • Zaterdag 23 september, 17:00
  • KAAP | Oostende

Mijn kaap

Dansers/choreografen Lisi Estaras en Serge Aimé Coulibaly, muzikant/componist Mirko Banovic en dramaturge Sara Vanderieck laten zich voor deze nieuwe creatie inspireren door Goliarda Sapienza’s roman De kunst van het genot. Vragen omtrent sociaal en politiek engagement, persoonlijke groei, ouderschap, seksueel verlangen en ouder worden, monden uit in een voorstelling die op de grens balanceert van abstract en concreet, privaat en openbaar, fictie en realiteit.

De voorstelling bestaat uit een reeks tableaus, die in verschillende combinaties worden uitgevoerd, afhankelijk van de specifieke dag, de setting en het publiek. De creatie van deze versie van When I look at a strawberry, I think of a tongue voor de niet-theatrale ruimte is de eerste etappe in een groter onderzoek. Met deze presentatie op locatie kiezen de makers er bewust voor weg te blijven van de grote zalen, zodat het werk ook op minder evidente plaatsen, binnen en buiten Europese grenzen, kan spelen.

Aansluitend op de voorstelling volgt een korte boekpresentatie van de publicatie Confusion of Tongues van het kunstenaarsduo buren. (Melissa Mabesoone en Oshin Albrecht). Dit is meteen ook de aftrap van de expo van buren bij KAAP.


locatie
KAAP | Vrijstaat O.
i.h.k.v.
O’verture, openingsweekend van het Oostendse cultureel seizoen

van en met
Serge Aimé Coulibaly, Lisi Estaras, Mirko Banovic en Sara Vanderieck
productie
Monkey Mind vzw & Faso Danse Theatre
met steun van
SABAM for Culture, de Provincie West Vlaanderen, les ballets C de la B, De Grote Post, KAAP, Mu.Zee, Théâtre des Doms - Avignon ,Teater Studio James Ensor & Ankata.