KAAP Creative Compass

KAAP is een kunstencentrum voor jazz, podium, literatuur
en beeldende kunst met 4 vaste uitvalsbasissen en nog veel
meer welgekozen plekken in Brugge en Oostende. (Lees meer)

Let Love Rule
Terug naar overzicht

Let Love Rule

Wervelende cocktail van muziek, woord en performance

  • Literatuur & debat Festival
  • Vrijdag 08 februari, 20:00
  • Vrijstaat O.

Mijn kaap

Let Love Rule is het jaarlijkse rendez-vous voor liefhebbers van spoken word & muziek. We maken ons graag klaar voor de zevende editie van dit mini-festival, opnieuw in het teken van de liefde in al zijn gedaantes, zijn zuchten en zijn verlangens.

Met Tom Kestens & Aafke Romeyn
Multitalent Tom Kestens ken je van Das Pop en Lalalover en sedert een jaar van de singels ‘Altijd Overal’ en ‘Zal ik dan’ samen met de Nederlandse singer songwriter Aafke Romeyn, te vinden op het album ‘Ochtendgloren’ en die bewuste vrijdag samen in onze strandhut.

Met Chantal Acda & Eric Thielemans
Chantal Acda is bekend als zangeres van Isbells en van het trio Distance, Light & Sky. Met percussionist Eric Thielemans nam ze recent haar eerste Nederlandstalige plaat op met teksten van dichteres Lotte Dodion die prachtig bij haar melancholische timbre passen. Samen brengen ze een liefdevolle selectie.

Met zijn bezielde voordracht veroverde dichter-performer Dean Bowen reeds vele podia in binnen-en buitenland voor hij zijn meerstemmige, geëngageerde debuutbundel Bokman (2018) uitbracht.

Samira Saleh komt uit Den Haag met een act die spat van vuur en engagement. Ze is graag een geziene gast op internationale slamtornooien.

Iets dichter bij huis vroegen we de jonge dichteres Moya De Feyter. Zij laat zich zo even Ambrosia noemen in het Poëziebordeel  bij wijze van literair alter ego. Na tal van losse publicaties en vele optredens is er nu haar eerste voldragen bundel  Tot Iemand Eindelijk.

Uit de bloeiende scene van aankomend podiumtalent vroegen we de jonge maker-schrijver Tim Taveirne. Hij bereidt een lecture performance voor over het wel en wee van daten zoals het is.

Tot slot: Babs Gons wordt ook wel de Nederlandse koningin van het spoken word genoemd en dat zullen we geweten hebben. (Prettig detail: dit multitalent heeft een eigen performance collectief De Vurige Harten Club.)

Dichter-platenruiter Jan Ducheyne aka Monsieur Le Selecteur zal ook ditmaal toezien dat het goed is en de niet-van-drama-verstoken actrice/schrijfster Katrijn Van Bouwel tekent voor de presentatie.


locatie
KAAP | Vrijstaat O.
programma i.s.m.
Vlaams-Nederlands Huis deBuren