Let Love Rule 2017
Terug naar overzicht

Let Love Rule 2017

Mini-festival over de liefde in al zijn gedaantes

  • Jazz Literatuur & debat
  • Vrijdag 10 februari, 20:00
  • Vrijstaat O.

Mijn kaap

Let Love Rule is een jaarlijkse rendez-vous voor liefhebbers van muziek, woord en performance. Na vier memorabele edities staat de vijfde doortocht van dit mini-festival opnieuw in het teken van de liefde in al zijn gedaantes, zijn zuchten en zijn verlangen.

De aanstormende fine fleur uit Vlaanderen en Nederland zijn voor deze editie de watervlugge dichteres Carmien Michels (winnaar Europees Kampioenschap Poetry Slam 2016), het nieuwe Nederlandse chansontalent Iris Penning en geheimtips (met stip) Simone Atangana Bekono en Anneke Claus. Daarbovenop inviteerden we actrice en auteur van het debuut ‘De muze en het meisje’ Katrijn Van Bouwel. Verder puurden we uit eigen bodem de eigenzinnige one man act Vloedt aka Sam David), en de Nederlandse componist-muzikant Tom America die live Delphine Lecompte  samplet. 

Tot slot vervolledigt Lien Degreef (zang, piano) aka Lady Linn het programma, in duo met bassist Filip Vandebril (Black Flower, The Valerie Solanas, Antwerp Gipsy Ska Orkestra,…). De presentatie van deze avond is opnieuw in handen van woordsmid Stijn Vranken, geflankeerd door platenruiter Jan Ducheyene aka Monsieur Le Selecteur.organisatie
KAAP
i.s.m.
deBuren & Liefde tussen de Lijnen

locatie
KAAP | Vrijstaat O.