Karen Willems
Terug naar overzicht

Karen Willems

Terre Sol

 • Muziek ZOMER VAN KAAP
 • Vrijdag 10 juli, 21:00
 • KAAP | Oostende

Mijn kaap

Oostende is deze zomer jouw hotspot voor fantastische live muziek!
Zak af naar 't zeetje op vrijdag en zaterdagavond voor (intieme) live concerten...

Karen Willems duikt dit jaar in nieuwe avonturen en richt zich op een solo-parcours, met de werktitel 'TERRE SOL'.

Gewoon ervaringen delen uit het dagelijks leven. Eerlijk en puur.
Gezeten op de grond, gelegen door een paar kruiwagens materiaal, maakt Willems een reis door een bonte wereld van mogelijkheden. Het is muzikale etnografie-met-industriële toets. Geen technische hoogstandjes, gewoon een feest van aanraking. Het is vrijheid die helemaal Karen Willems is.

Karen Willems is drumster, percussioniste, componiste en een van de meest inventieve muzikanten van haar generatie. Ze is actief op verschillende gebieden en begon als drummer in rock- en popbands zoals Zita Swoon Group, Jan Swerts, Pascal Deweze, Novastar, Mauro Pawlowski, Yuko.

Met een aantal gelijkgezinde muzikanten bouwde ze een traditie op binnen geïmproviseerde muziek en geluidskunst: Eric Thielemans, Jean DL, Benjamin Glorieux, Aidan Baker, Stijn Dickel, Kreng, Kaboom Karavan. 


Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten". 
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

 1. FERM PAKKET - € 30 
  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

KOOP HIER je take-away pakket

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket). 
Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.locatie
KAAP