GOD IS A WORD
Terug naar overzicht

GOD IS A WORD

  • Podium
  • Donderdag 02 november, 17:00
  • KAAP | Oostende

Mijn kaap

In november neemt het Landjuweel (Open Doek) Oostende in met een bonte mix aan amateurkunsten. Bij KAAP gaat het performancecollectief Club Jaecques op blind date met studenten van het Conservatorium aan zee onder leiding van pianist Bas Bulteel. Woordkunstenaar Carmen Michels zorgt voor een passende apotheose.

Verwacht je aan een improëtisch duet tussen woord en muziek: verbaal vuurwerk, scherpe commentaren en humor op een muzikale achtbaan van feeling, emotie en flow.
Shaken or stirred, het resultaat is een frisse melange waarbij het gesproken woord de toon aangeeft voor de muzikanten. Een deel voorbereid, een deel volgens de vibe van het moment.

Club Jaecques is een performancecollectief van drie jonge artiesten. Oostendenaars Daan Borloo, Sam David en Sam Ecker ontmoeten elkaar op het raakvlak van lijf, klank en tekst.

Carmien Michels is schrijver en performer. Ze publiceerde twee romans (We zijn water en Vraag het aan de bliksem). Haar poëziedebuut We komen van ver verschijnt in november 2017 bij Uitgeverij Polis. In 2016 haalde ze verscheidene internationale Poetry Slam prijzen binnen, waaronder die van Europees kampioen.organisatie
Open Doek