Botanical Bodies
Terug naar overzicht

Botanical Bodies

 • Muziek ZOMER VAN KAAP
 • Zaterdag 29 augustus, 21:00
 • KAAP | Oostende

Mijn kaap

* ZAAL = UITVERKOCHT *

** TAKE-AWAY BESCHIKBAAR **

Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!

Botanische lichamen herwerkt de muziek van Hildegard von Bingen in een gedurfde en eigentijdse geest. Deze visionaire, genezer, botanicus, feministe en componist uit de 12e eeuw creëerde fascinerende werken met vocale muziek terwijl ze werd gekweld door migraine. Dit ervaren lijden werd beschouwd als de bron van haar hemelse inspiratie. Samen met violist Hendrike Scharmann brengt zangeres Mariske Broeckmeyer een groep muzikanten samen met dezelfde fascinatie voor het griezelige, in een uitvoering die de muziek van Von Bingen herinterpreteert door middel van vrije improvisatie en een elektroakoestische opzet. 

Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten". 
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

 1. FERM PAKKET - € 30 
  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

KOOP HIER je Take-away concert naar keuze

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket). 
Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.locatie
KAAP

zang, keys
Mariske Broeckmeyer
viool, oud, zang
Hendrike Scharmann
gitaar, elektronica
Vitja Pauwels
drums
Simon Plancke