Bert Cools
Terug naar overzicht

Bert Cools

 • Muziek ZOMER VAN KAAP
 • Zaterdag 25 juli, 21:00
 • KAAP | Oostende

Mijn kaap

Oostende is deze zomer jouw hotspot voor fantastische live muziek!
Zak af naar 't zeetje op vrijdag en zaterdagavond voor (intieme) live concerten...

Gitarist Bert Cools is voornamelijk actief in de wereld van improvisatie en elektronische muziek. Je kan hem kennen van het platform granvat, dat hij in 2011 oprichtte met zijn broer Stijn. Hij speelt concerten als solo-artiest, componeert voor zijn eigen bands (Merope, Hoera, Book of Air), maakt deel uit van Ruben Machtelinckx’ Porous Structures en Antoine Pierre’s Urbex, en verdiende zijn strepen binnen theater- en multimediaprojecten. In zijn soloperformances experimenteert Cools met geluid en dan vooral de link tussen het instrument en het gebruik van talloze effecten. Verwacht je aan spontane exploraties en onwereldse klanken.

Omwille van de maatregelen omtrent covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel reserveren is aangeraden!

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten". 
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

 1. FERM PAKKET - € 30 
  2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 2. VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
 3. CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
  1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

KOOP HIER je take-away pakket

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket). 

Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP. 

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.


locatie
KAAP

gitaar, elektronica
Bert Cools