Audiobootcamp van Club Jaecques
Terug naar overzicht

Audiobootcamp van Club Jaecques

  • workshop
  • Vrijdag 06 november & zaterdag 07 november, 19:00
  • KAAP | Oostende

Mijn kaap

De ‘trappers’ zijn een beruchte bonte bende uit Oostende: allen amper 16 jaar, maar de koning te rijk. Ze hangen op de dijk en draaien rondjes in hun billenkar tot ze plots worden opgeslokt door een gulzig zinkgat. Ze komen terecht in een duister ver verleden en moeten de weg naar huis en heden zien terug te vinden, en dat voor het donker wordt...

De hoorspelinstallatie Trappers van performancecollectief Club Jaecques is een doldwaas avonturenverhaal doorspekt met Oostendse slimmigheden en schunnigheden én gratis te beluisteren van 2 tot 7 november in KAAP | Oostende.


Ben je zelf een trapper tussen 16 en 18 jaar oud en heb je zin om je eigen hoorspel ineen te boksen? Heb je altijd al eens een personage willen inspreken, een scenario schrijven of een audioverhaal monteren? 

Schrijf je dan in voor de (gratis) audiobootcamp van Club Jaecques op 6 en 7 november, telkens van 19u tot 21u. In twee speedsessies maak je in groep een meerlagig audioverhaal. Je verzint een verhaal, neemt geluidseffecten op, spreekt de stemmen in en monteert het geheel samen met de juiste muziek. 

Inschrijven enkel via sam.david@clubjaecques.be