KAAP Creative Compass

KAAP is een kunstencentrum voor jazz, podium, literatuur
en beeldende kunst met 4 vaste uitvalsbasissen en nog veel
meer welgekozen plekken in Brugge en Oostende. (Lees meer)

KAAP zoekt een verantwoordelijke publiekswerking en vrijwilligerscoördinatie (M/V)

KAAP wil in haar werking het publiek centraal stellen door het tegelijk uit te nodigen en uit te dagen. We willen in de toekomst een trouw en divers publiek opbouwen. Onze vrijwilligers beschouwen we niet alleen als ons trouwste publiek maar ook als ambassadeurs die onze werking uitdragen. We willen onze band met hen behouden en versterken. Een actieve publiekswerking zorgt voor een verdieping van onze artistieke werking en draagt bij aan het algemene draagvlak voor kunst in Brugge en Oostende.

Om die ambities kracht bij te zetten, zoekt KAAP iemand die zich wil inzetten voor:

  • het uitwerken en coördineren van inspirerende publieksprojecten en educatieve activiteiten rond onze artistieke werking.
  • het uitbouwen en coördineren van de vrijwilligerswerking in Brugge en Oostende.
  • het ontwikkelen en implementeren van een visie rond de publiekswerking en -werving.

LEES DE VOLLEDIGE VACATURE HIER


Stages

Helpende handen zijn bij KAAP steeds welkom.  Onze deuren staan niet enkel open voor artiesten en publiek,  ook stagiairs verwelkomen we graag.  Een stage lopen kan in verschillende functies (programmatie, administratie, communicatie, techniek, productie, projectwerking,…). We houden van creatieve mensen, praktische mensen, rekenwonders, taalpuristen, technische knobbels,…

Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje en vertel iets meer over jezelf: 

Wie ben je?  Welke studierichting volg je? Met welk doel wil je graag stage lopen?  Kortom: motiveer kort waarom je stage wil lopen bij KAAP en wat je er zelf van verwacht.  Vergeet ook niet te vermelden  in welke periode(s) je stage kan doen.