Terug naar overzicht
  • Nieuwsbericht
  • 04/09/20 10:04

Nieuwe seizoen online!

De zomer zit erop... die vreemde, bizarre zomer die we nooit zullen vergeten. Er waren afgelastingen, maar er waren ook nieuwe initiatieven. Er was heel wat regen, maar er was vooral veel zon. Uiteindelijk blikken we best wel tevreden terug op wat je op zijn zachtst gezegd een bewogen zomer kunt noemen.

Nu gaan we in één rechte lijn en met goede moed naar het najaar. Is die zoals gepland? Nee, tuurlijk niet. Maar dat is niets nieuws en we verwachten het onverwachte. 

Een ding is zeker, we hebben er zin in. Misschien wel nog meer dan anders. AMOK stevent natuurlijk ook op ons af, met alle muziekgeweld van dien. Bekijk zeker het programma op www.amokbrugge.be.

We surfen verder mee op deze onvoorspelbare coronagolf en garanderen je dat we telkens in de meest veilige omstandigheden onze voorstellingen organiseren.
We zien je dan ook graag terug in dit nieuwe spannende seizoen! 

Bekijk al onze activiteiten op www.kaap.be/programma

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Uit Volle Borst / Samen met inwoners uit de drie festivalsteden – Antwerpen, Brugge en Gent – presenteert All Arias... (Lees meer)

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Phonorama /Geluidskunstenaar Stijn Dickel is in Brugge neergestreken en nodigt je uit om je stad auditief te ontdekken.... (Lees meer)

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Peter Aers / PLAATS MAKEN / Hoe we samen leven. Als een in elkaar gevouwen denktank reizen 30 inwoners van Oostende lang... (Lees meer)

KAAP maakt / Residenten

KAAP maakt / Residenten
Mòs Ensemble is een Gentse jazz & improvisatie-groep die werkt rond composities en concepten van bassist Kobe Boon. Sfee... (Lees meer)