Terug naar overzicht
  • Nieuwsbericht
  • 04/09/20 10:04

Nieuwe seizoen online!

De zomer zit erop... die vreemde, bizarre zomer die we nooit zullen vergeten. Er waren afgelastingen, maar er waren ook nieuwe initiatieven. Er was heel wat regen, maar er was vooral veel zon. Uiteindelijk blikken we best wel tevreden terug op wat je op zijn zachtst gezegd een bewogen zomer kunt noemen.

Nu gaan we in één rechte lijn en met goede moed naar het najaar. Is die zoals gepland? Nee, tuurlijk niet. Maar dat is niets nieuws en we verwachten het onverwachte. 

Een ding is zeker, we hebben er zin in. Misschien wel nog meer dan anders. AMOK stevent natuurlijk ook op ons af, met alle muziekgeweld van dien. Bekijk zeker het programma op www.amokbrugge.be.

We surfen verder mee op deze onvoorspelbare coronagolf en garanderen je dat we telkens in de meest veilige omstandigheden onze voorstellingen organiseren.
We zien je dan ook graag terug in dit nieuwe spannende seizoen! 

Bekijk al onze activiteiten op www.kaap.be/programma

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)