Terug naar overzicht
  • In beeld
  • 15/09/20 14:54

KAAP maakt / Residenten

Benno Steinegger / 

Het werk van Benno Steinegger heeft zich altijd ontwikkeld rond het onderzoeken van het begrip 'identiteit'. Hij probeert het oppervlak van de schijn te doorbreken, om de complexiteit van voortdurend veranderende identiteiten in de hedendaagse samenleving te vatten. Benno werkt voor zijn nieuwe project The Change to Find Yourself samen met Jovial Mbenger. De basisgedachte van dit project is net de samenwerking tussen de twee theatermakers zelf, beiden met een verschillende achtergrond. Ze streven naar een gemeenschappelijke voorstelling, op eenzelfde scène.


KAAP | De Werf
18.01 - 22.01.2021

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)