Terug naar overzicht
  • In beeld
  • 04/09/20 16:15

KAAP maakt / Residenten

Meytal Blanaru / 

In UNDIVIDED kiest Meytal ervoor om de verdere ontwikkeling te onderzoeken die ze in haar vorige creatie (We Were The Future) onderzocht. Tijdens haar verblijf in Brugge werkt ze verder op eerdere residenties.
UNDIVIDED onthult vier dansers en één muzikant in hun zoektocht om met elkaar in contact te komen. Omringd door een schone, kale ruimte, geen decor, geen objecten. De focus zoomt in op het geluidslandschap van de muzikant en de performers, de lichamelijkheid, de staat en het engagement als primair expressiemiddel om de sfeer en de kleuren van dit universum te bepalen.

KAAP | De Groenplaats
14.12 - 18.12.2020

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)