Terug naar overzicht
  • In beeld
  • 15/09/20 14:01

KAAP maakt / Residenten

Menzo Kircz & Eleonore Van Godtsenhoven verzamelen tijdens hun residentieweek verschillende voorwerpen uit de buurt. In de volgende maanden zullen zij bij deze voorwerpen verhalen ontginnen, ontdekken en verzamelen.

Het brillenglas van een man die slechts aan één oog blind was, een schaalmodel van de planeet Mars, de pet van de vorige kapitein van het veerpont. Allemaal schijnbaar ordinaire objecten... Maar laat het aan Eleonore en Menzo om er een boeiend verhaal bij te verzinnen. In kader van familiefestival Krikrak resideren ze een week in Brugge.

KAAP | De Groenplaats
26.10 - 30.10.2020

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)