Terug naar overzicht
  • In beeld
  • 15/09/20 13:55

KAAP maakt / Residenten

Sien Vanmaele is actrice, theatermaakster en artistiek exhibitionist: ze gunt haar publiek een inkijk in de kleine tragedies van alledag. Voor ieder verhaal dat ze vertelt, kiest ze de meest geschikte vorm. Nu eens een mini-opera, dan weer een food performance of een video-installatie. 

De rode draad? Haar eigen ervaring. Siens werk twijfelt, zoekt en is pijnlijk persoonlijk, zonder zichzelf te sparen. Sien resideert vaak in KAAP - zowel in Oostende als Brugge. Afhankelijk van het type residentie die ze nodig heeft. Zo was ze in mei nog in KAAP | Oostende om haar Kookworkshop ter voorbereiding op het einde van de wereld #3 Zeewier en zilte planten voor te bereiden en te brengen via livestream. In Brugge werkt ze haar voorstelling voor kids uit die ze tijdens Krikrak zal brengen.

KAAP | De Groenplaats
19.10 - 06.11.2020

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Uit Volle Borst / Samen met inwoners uit de drie festivalsteden – Antwerpen, Brugge en Gent – presenteert All Arias... (Lees meer)

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Phonorama /Geluidskunstenaar Stijn Dickel is in Brugge neergestreken en nodigt je uit om je stad auditief te ontdekken.... (Lees meer)

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Peter Aers / PLAATS MAKEN / Hoe we samen leven. Als een in elkaar gevouwen denktank reizen 30 inwoners van Oostende lang... (Lees meer)

KAAP maakt / Residenten

KAAP maakt / Residenten
Mòs Ensemble is een Gentse jazz & improvisatie-groep die werkt rond composities en concepten van bassist Kobe Boon. Sfee... (Lees meer)