Terug naar overzicht
  • In beeld
  • 15/09/20 13:55

KAAP maakt / Residenten

Sien Vanmaele is actrice, theatermaakster en artistiek exhibitionist: ze gunt haar publiek een inkijk in de kleine tragedies van alledag. Voor ieder verhaal dat ze vertelt, kiest ze de meest geschikte vorm. Nu eens een mini-opera, dan weer een food performance of een video-installatie. 

De rode draad? Haar eigen ervaring. Siens werk twijfelt, zoekt en is pijnlijk persoonlijk, zonder zichzelf te sparen. Sien resideert vaak in KAAP - zowel in Oostende als Brugge. Afhankelijk van het type residentie die ze nodig heeft. Zo was ze in mei nog in KAAP | Oostende om haar Kookworkshop ter voorbereiding op het einde van de wereld #3 Zeewier en zilte planten voor te bereiden en te brengen via livestream. In Brugge werkt ze haar voorstelling voor kids uit die ze tijdens Krikrak zal brengen.

KAAP | De Groenplaats
19.10 - 06.11.2020

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)