Terug naar overzicht
  • In beeld
  • 15/09/20 11:57

KAAP maakt / Residenten

buren / 

Oshin Albrecht en Melissa Mabesoone vormen samen het collectief buren. Hun werk bestaat voornamelijk uit performances, video installaties, prints, objecten en film. Ze hebben het over het vrouwelijke, gemeenschap, wonen, seksualiteit, werk, popmuziek en neoliberale fantasieën. Deze onderwerpen worden telkens benaderd met ironie, humor en een toekomstgerichte verbeeldingskracht. Hun werk wordt zowel in een beeldende kunst context gepresenteerd als in een theatercontext. Scenografie vormt een belangrijk deel van de nieuwe voorstelling SPARE TIME WORK en reflecteert hun beeldende achtergrond. Tijdens hun residentie in KAAP werken ze de laatste puntjes uit voor de voorstelling in première gaat in november 2020.


KAAP | De Groenplaats
19.10 - 23.10.2020

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)