Terug naar overzicht
  • Artikel
  • 21/02/20 14:37

Fonds Culturele Infrastructuur (FoCI) subsidieert verlichting KAAP | De Groenplaats

Duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Zo dringen we aan dat artiesten zoveel mogelijk het openbaar vervoer nemen om tot onze centraal gelegen locaties te komen, dringen we ook papierverspilling terug door digitale tickets aan te bieden en zelf een paperless organisatie te zijn, ook het wagenpark werd gehalveerd en elke medewerker bij KAAP heeft een BlueBike abonnement en pendelt tussen de locaties met het openbaar vervoer. KAAP was trouwens een van de drijvende krachten achter de oprichting van GreenTrack Brugge

Daarom vinden we het ook belangrijk om te blijven investeren in onze infrastructuur. Zeker in deze sector, waar we continu met licht en geluid werken, kruipt er niet alleen veel energie op het podium maar boven, naast en achter de schermen evenzeer. De verlichting in KAAP | De Groenplaats was - dringend - aan vervanging toe. Met de hedendaagse normen en onze eigen waarden in acht moest hier dus verandering in komen. Zijnde een vzw in de kunstensector was dit helaas een riante kost die we niet onmiddellijk zelf konden realiseren. 

Dankzij 

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Uit Volle Borst / Samen met inwoners uit de drie festivalsteden – Antwerpen, Brugge en Gent – presenteert All Arias... (Lees meer)

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Phonorama /Geluidskunstenaar Stijn Dickel is in Brugge neergestreken en nodigt je uit om je stad auditief te ontdekken.... (Lees meer)

KAAP maakt / Projecten

KAAP maakt / Projecten
Peter Aers / PLAATS MAKEN / Hoe we samen leven. Als een in elkaar gevouwen denktank reizen 30 inwoners van Oostende lang... (Lees meer)

KAAP maakt / Residenten

KAAP maakt / Residenten
Mòs Ensemble is een Gentse jazz & improvisatie-groep die werkt rond composities en concepten van bassist Kobe Boon. Sfee... (Lees meer)