Terug naar overzicht
  • Artikel
  • 21/02/20 14:37

Fonds Culturele Infrastructuur (FoCI) subsidieert verlichting KAAP | De Groenplaats

Duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Zo dringen we aan dat artiesten zoveel mogelijk het openbaar vervoer nemen om tot onze centraal gelegen locaties te komen, dringen we ook papierverspilling terug door digitale tickets aan te bieden en zelf een paperless organisatie te zijn, ook het wagenpark werd gehalveerd en elke medewerker bij KAAP heeft een BlueBike abonnement en pendelt tussen de locaties met het openbaar vervoer. KAAP was trouwens een van de drijvende krachten achter de oprichting van GreenTrack Brugge

Daarom vinden we het ook belangrijk om te blijven investeren in onze infrastructuur. Zeker in deze sector, waar we continu met licht en geluid werken, kruipt er niet alleen veel energie op het podium maar boven, naast en achter de schermen evenzeer. De verlichting in KAAP | De Groenplaats was - dringend - aan vervanging toe. Met de hedendaagse normen en onze eigen waarden in acht moest hier dus verandering in komen. Zijnde een vzw in de kunstensector was dit helaas een riante kost die we niet onmiddellijk zelf konden realiseren. 

Dankzij 

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Phonorama Brugge

Phonorama Brugge
Geluidskunstenaar Stijn Dickel is in Brugge neergestreken en nodigt je uit om je stad auditief te ontdekken. Lees hier&n... (Lees meer)

KAAP zoekt programmator Woord!

KAAP zoekt een programmator Woord om het team te versterken. 
Interesse? Lees de vacature hier.

Jazz Brugge 2020 — Crossing Cultures

Jazz Brugge 2020 — Crossing Cultures
De negende editie van Jazz Brugge, een festival van kunstencentrum KAAP en Concertgebouw Brugge zet dit jaar in op&... (Lees meer)

Oostendse cultuurhuizen staan samen sterk

Oostendse cultuurhuizen staan samen sterk
Met de slogan "Wat als ... muziek/theater/kunst het vaccin is", willen de Oostendse cultuurhuizen - kunstencentrum KAAP,... (Lees meer)