Terug naar overzicht
  • Artikel
  • 21/02/20 14:37

Fonds Culturele Infrastructuur (FoCI) subsidieert verlichting KAAP | De Groenplaats

Duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Zo dringen we aan dat artiesten zoveel mogelijk het openbaar vervoer nemen om tot onze centraal gelegen locaties te komen, dringen we ook papierverspilling terug door digitale tickets aan te bieden en zelf een paperless organisatie te zijn, ook het wagenpark werd gehalveerd en elke medewerker bij KAAP heeft een BlueBike abonnement en pendelt tussen de locaties met het openbaar vervoer. KAAP was trouwens een van de drijvende krachten achter de oprichting van GreenTrack Brugge

Daarom vinden we het ook belangrijk om te blijven investeren in onze infrastructuur. Zeker in deze sector, waar we continu met licht en geluid werken, kruipt er niet alleen veel energie op het podium maar boven, naast en achter de schermen evenzeer. De verlichting in KAAP | De Groenplaats was - dringend - aan vervanging toe. Met de hedendaagse normen en onze eigen waarden in acht moest hier dus verandering in komen. Zijnde een vzw in de kunstensector was dit helaas een riante kost die we niet onmiddellijk zelf konden realiseren. 

Dankzij 

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

Nieuw interactieplatform

Nieuw interactieplatform
N.E.S.H.A.A. (Not Every Ship Has An Author) lanceert het nieuwe interactieplatform www.acursepoem.com, wa... (Lees meer)

Residentie A CURSE POEM

Residentie A CURSE POEM
N.E.S.H.A.A. wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati... (Lees meer)

Phonorama zoekt geluiden

Phonorama zoekt geluiden
Tijdscapsule Geluidskunstenaar Stijn Dickel wil samen met de Bruggeling op zoek naar typisch Brugse geluiden. Dat kan ee... (Lees meer)

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz

Week van de Belgische muziek #unitedwejazz
Tijdens de Week van de Belgische Muziek schakelt ook de jazzsector een versnelling hoger. Verschillende spelers uit de s... (Lees meer)