Terug naar overzicht
  • Video
  • 18/05/20 08:02

Alle livestreams online

Acht weken lang hebben we één of meerdere huiskamerconcerten per week uitgezonden via Facebook. Artiesten waar we al lang mee samenwerken, nieuwe artiesten en toekomstige samenwerkingen passeerden de revue. Zowel uit binnen- en buitenland brachten ze telkens uit hun huiskamer of tuin of studio het beste van zichzelf. 

Jullie keken massaal mee live via Facebook, maar vonden ook achteraf de weg naar de livestreams. Om het nog wat makkelijker te maken vind je hier nog eens de volledige line-up en de link naar de video. Geniet ervan! 

Meer nieuwsberichten Ontdek alle andere artikels

KAAP zoekt programmator Woord!

KAAP zoekt een programmator Woord om het team te versterken. 
Interesse? Lees de vacature hier.

Jazz Brugge 2020 — Crossing Cultures

Jazz Brugge 2020 — Crossing Cultures
De negende editie van Jazz Brugge, een festival van kunstencentrum KAAP en Concertgebouw Brugge zet dit jaar in op&... (Lees meer)

Oostendse cultuurhuizen staan samen sterk

Oostendse cultuurhuizen staan samen sterk
Met de slogan "Wat als ... muziek/theater/kunst het vaccin is", willen de Oostendse cultuurhuizen - kunstencentrum KAAP,... (Lees meer)

Sluiting tot ten minste 30 juni

Zoals de veiligheidsraad heeft beslist sluiten we onze deuren tot en met tenminste 30 juni. Daarna is het afwachten of er een afbouw van deze maatregelen mogelijk is. 

Ja, cultuur beleef je niet alleen. Cultuur is een samenkomen van mensen, interesses en passie waar beleving uiteraard centraal staat. 

Maar mits we de veiligheidsmaatregelen in acht nemen, werken met een online ticketsysteem waar we de plaatsen beperken en blijvend afstand bewaren is een concert niet anders dan pakweg een trouwceremonie. En in vele gevallen nog goedkoper en interessanter ook.

De cultuurwereld krijgt klappen. Artiesten, freelancers, techniekers, muzikanten en cultuurhuizen kreunen reeds onder besparingen en subsidieverminderingen, nu krijgen we niet eens de kans om ons programma uit te dragen en dus het broodnodige publiek - jij - tot bij ons te brengen. 

Hopelijk zien we elkaar heel gauw terug. In betere omstandigheden. In gepaste tijden. In een goede gezondheid. 

Stay safe maar... vergeet ons niet!