KAAP Creative Compass

KAAP is een kunstencentrum voor jazz, podium, literatuur
en beeldende kunst met 4 vaste uitvalsbasissen en nog veel
meer welgekozen plekken in Brugge en Oostende. (Lees meer)

Terug naar overzicht

KAAP doet Bru∙Taal

Vrijdag 5 tot zaterdag 13 mei 2017 Verschillende locaties in Brugge

  • Festival Jazz Podium Literatuur & debat
  • vrijdag 05 mei tem. zaterdag 13 mei,

Mijn kaap

Van Kapers mag je een scherpe pen, een gevatte mening en best al eens een wijde bek verwachten. Niet te verwonderen dat wij met KAAP instaan voor de invulling van de eerste editie van Bru∙Taal, een nieuw internationaal literatuurfestival in Brugge.

Brugge wordt tijdens het festival de literaire hoofdstad van de Lage Landen. Negen dagen lang palmen schrijvers, performers, taalgrage muzikanten en dichters de Brugse binnenstad in. Zo’n veertig auteurs uit binnen- en buitenland delen hun teksten en ideeën op charmante en intieme plekken in de binnenstad: in cinema’s, boekhandels en bibliotheken, op Brugse podia en in de musea, op pleinen en in tuinen.

Tekenen alvast present: Arnon Grunberg, Philippe Claudel, Cees Nooteboom, Adriaan Van Dis, Sandro Veronesi, Herman Koch, Connie Palmen, Bart Moeyaert, Stefan Hertmans, Eimear McBride, Marie Ndiaye, Peter Verhelst, Annelies Verbeke, en nog vele anderen.

Noteer alvast dit:  

Bru∙Taal opent op vrijdag 5 mei met een auteursavond in het Concertgebouw, en sluit op zaterdag 13 mei af met BRUTAALFEEST!.

Het volledige programma van Bru∙Taal wordt bekendgemaakt op 28 maart. Vanaf dan kan je ook tickets boeken.

www.brutaalbrugge.be